Általános sebészeti ellátás, aneszteziológia

 

Rendelőnk fő profilja a sebészeti ellátás.  Közel 20 éves szakmai tapasztalattal végzünk rendszeresen műtéti beavatkozásokat kisállatokon. Bár pácienseink nagy része kutya és macska, de műtőnkben szarvasmarha borjú, emu és axolotl ellátására is került már sor. 

sebeszet 2

Rendelőink 3 műtőasztallal, az azokhoz tartozó inhalációs altatógépekkel, legmodernebb őrzőmonitorokkal  rendelkeznek kedvencük biztonsága érdekében.

Legyen szó akár rutin műtéti beavatkozásról, mint pl.: ivartalanítás, daganat eltávolítás vagy életmentő gyomorcsavar műtétről, mindig nagy hangsúlyt fektetünk a korszerű műtéti technikákra és az aneszteziológiára.

Pácienseink minden esetben egy vénakanült kapnak, amelyen keresztül adjuk a premedikációhoz szükséges gyógyszereket, aminek a szerepe a szorongás oldása és a fájdalomcsillapítás elindítása. A következő lépés az indukció, vagyis egy egészen rövid intravénás altatás, ahhoz, hogy a légcsőtubust behelyezhessük. Az intubációt követően kedvencét altatógépre tesszük, ahol a légzéssel felveszi az altatógázt (izoflurán ). 

A műtét befejeztével mindig megvárjuk az állat ébredését, így a legtöbb esetben kedvence a saját lábán hagyhatja el rendelőnket.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Bővebb információ Elfogadom